Pàgines

divendres, 2 de setembre del 2011

ACTIVITATS ESPORTIVES CURS 2011-2012


El proper dilluns dia 12 de setembre donem de nou inici al curs acadèmic 2011-2012 i amb ell iniciem de nou des de l´Associació Esportiva Escolar Institut de Cabrils les activitats esportives escolars. Aquest curs, i degut a la manca d´instal·lacions pròpies del centre continuarem amb les activitats encetades l´any anterior, és a dir, Iniciació a les Curses d´Orientació i Bicicleta Tot Terreny. Per obtenir informació més detallada de cada una d´elles heu de clicar damunt de la pestanya de la part superior del blog.
D´entrada hi haurà dues opcions dins de cada una de les dues modalitats ofertades, però un cop rebudes totes les inscripcions potser hi hagi alguna petita modificació. Aquestes activitats tindran una durada de dues hores setmanals i es duran a terme o dimecres o divendres segons l´opció escollida entre les 15:30 i les 17:30 hores.
Recordeu, el periode d´inscripció s´inicia l´1 de setembre i finalitza el 20 del mateix mes. Durant la primera setmana escolar (del 12 al 16 de setembre) i aprofitant la primera sessió d´Educació Física es farà una explicació detallada de les activitats proposades. A més, el divendres dia 16 a les 13:30 hores, un cop finalitzades les classes tots els alumnes interessats han d´assistir a la reunió destinada al respecte.
Així doncs, consulta la web, informa´t i anima´t a participar enguany de l´Orientació i la Btt en el magnífic entorn que ens ofereix el nostre poble.