Pàgines

diumenge, 9 de setembre del 2012

REUNIÓ INFORMATIVA

Benvolguts pares, mares i alumnes de l´Institut de Cabrils. Estem a punt de començar el nou curs acadèmic 2012-13 i amb ell les activitats esportives que l´Associació Esportiva oferirà aquest curs.
És per a tot això que convoquem a tots els alumnes interessats a la reunió informativa que es farà el proper divendres 14 de setembre (segon dia d´institut) a les 13:30 un cop finalitzades les classes. La reunió és només per alumnes i en ella es donaran detalls de les diferents activitats proposades, s´escoltaran noves propostes, es donaran fulls d´inscripció i pagament, dies i horaris, i sobretot es decidirà quines d´elles es tiren endavant i quines no en funció del quorum, per tant, és molt important la vostra assistència si hi esteu interessats.

Pels pares/mares, i aprofitant les reunions de pares que es faran a l´institut el proper dimecres 12 de setembre a les 17:30 hores (adreçada a pares de 1º i 2º d´ESO), el coordinador de l´Associació passarà per les diferents aules a donar-vos-en cinc cèntims.

Moltes gràcies pel vostre interès i fins la propera.